Verleden:

De volleybalvereniging VVROOI is op 01 augustus 1973 door een aantal volleybalfanaten opgericht. In eerste instantie werd er alleen recreatief gespeeld, later onder de noemer van de NeVoBo.

Verschillende jaren werd bij het kasteel in Sint-Oedenrode een weekeind buitentoernooi georganiseerd. Dat was voor Sint-Oedenrode en ver daarbuiten op de toernooikalender een begrip.

Onze thuishaven was ruim 35 jaar sporthal  “de Kienehoef”  te Sint-Oedenrode. In die tijd hadden we als vereniging nog 6-7 senioren en 8 jeugdteams.

VVROOI bestaat al een aantal jaren gedeeltelijk uit NeVoBo-competitie en gedeeltelijk uit recreanten-competitie. NeVoBo-competitie wordt gespeeld door meisjes C en Jeugd A op zaterdag en de mini’s spelen een keer per maand toernooien op zondagen.

De recreantenteams dames en heren spelen competitie in de ” Geldrop” en de “Nuvoc” competities.

Per seizoen 2018-2019 spelen we in een nieuw tenue met passend nieuw lay-out.

Reden hiervoor is omdat naast van de Berk assurantiën, Hellings machinebouw BV en van Weert stukadoors onze kleding sponsoren zijn geworden.
De tenues zijn mede ontworpen door Ditoga sportkleding.