Alle leden hebben bij aanmelden als lid het huishoudelijke regelement gekregen. Daarin verplichten ze zich om bij wijzigingen in adresgegevens of email dit direct te melden. Dit kan bij: ledenadministratie@vvrooi.nl

Aanmelding:

1. Dit kan via het inschrijfformulier wat te verkrijgen is bij TC-lid  senioren of jeugd.
  2. Daarin moeten de persoonlijke gegevens ingevuld worden.
  3. En er moet een digi-foto gemaakt worden.
  4. De TC bepaald in welk team nieuw lid terecht komt.

Opzegging:

1. Moet schriftelijk gebeuren bij ledenadministratie.
  2. Kan slechts geschieden voor het einde van het seizoen, met een opzegtermijn van 4 weken (dus voor 1 april). Bij opzegging na 1 april worden de gemaakte onkosten voor het komende seizoen gedeclareerd.
  3. Bij opzegging tijdens het seizoen wordt geen gedeeltelijke terugbetaling gedaan.

Contributie.

Contributie seizoen 2018-2019 is bepaald.

1. Mini          € 120.-
  2. Jeugd       € 145.-
  3. Senioren  € 125.-

1. Teruggave contributie geschied alleen, indien het formulier “ verzoek tot teruggave contributie” correct ingevuld, wordt ingeleverd bij de penningmeester. Formulier is ook te verkrijgen bij de penningmeester.
  2. Het bestuur beslist over de teruggave.