Beachvolleybal 2024

Vrijdagavond 28 juni heeft de jeugd het beachvolleybal weekend afgetrapt met het ouder – kind toernooi wat enorm druk bezocht is met veel ouders/ooms/tantes/neven/nichten/opa’s en oma’s of andere bekenden. Allemaal om gezellig een potje te volleyballen of aan te moedigen. Het weer was heerlijk en iedereen heeft genoten.

Aansluitend hebben we met de senioren en de oudere jeugd een gezellige avond gehad in de kantine van de sporthal met spelletjes en natuurlijk onder het genot van een hapje en drankje is er gretig gebruik gemaakt van de karaoke…..

Zaterdag en zondag werd er voor het 9e jaar op een rij een heel weekend gevolleybald op zand voor sporthal de Streepen. Beide dagen waren snel vol geboekt en iedere dag hebben we met 32 teams gevolleybald. Van vriendengroepen, jongeren van de club, jongens die normaal voetballen, teams met volleybal ervaring maar ook zonder ervaring is er gestreden om de beker. Mede dankzij de inzet van Marcel en Patricia die de kantine beheren hebben we allemaal genoten van het weer, het aanmoedigen, een hapje en drankje en natuurlijk van een heel weekend volleyballen. Het was weer een groot succes!

Op naar ons 10 jarig jubileum  27,28 en 29 juni 2025! ( Zet allen in jullie agenda)

 

 

 

Previous Post

Related Posts