Een geweldig digitaal volleybalkamp

Wat hebben alle kids en denk onze kampleiding ook een fantastisch weekend gehad.

Normaal gesproken zou onze vereniging afgelopen weekend op kamp zijn gegaan in België maar vanwege de coronatijd  was dit helaas niet mogelijk. Dit kon onze fanatieke kampleiding niet voorbij laten gaan, dus bedachten ze een fantastisch idee.

Het digitale volleybalkamp!

Het kamp is normaal van vrijdag t/m zondag, dus het begon allemaal afgelopen vrijdagmiddag. De kinderen kregen thuis een rugzak bij de voordeur met zijn of haar naam erop. Hierin zaten alle benodigdheden voor het kamp. Vroeg in de avond werd er via Zoom een levend bingospel gespeeld. De kinderen moesten op zoek naar producten in huis die ze op het juiste nummer moesten leggen. De ouders kregen de taak om hun kind te voorzien van een blinddoek en ze dan ergens in huis te verstoppen. Waarna het kind zelf de weg naar de keuken moest vinden. De avond werd afgesloten zoals op ieder volleybalkamp met een broodje knakworst die de kinderen konden vinden in hun rugzak in de vorm van een broodje en blikje knakworsten…Er was door de leiding een app aangemaakt waar ouders van kinderen filmpjes en foto’s konden sturen, dit gaf een hilarisch overzicht van alle gebeurtenissen thuis en zodat de kinderen het gevoel hadden dat ze toch bij elkaar waren.

Zaterdagochtend ontvingen de kinderen een filmpje met ochtendgymnastiek. De kinderen werden al vroeg gewekt deze ochtend, al was het dit jaar nier door de kampleiding maar door de ouders zelf. Dit ging natuurlijk gepaard met flink kabaal met potten en pannen… Het delen van de filmpjes werkte natuurlijk zeer aanstekelijk om mee te doen. Voor het middag programma kregen de kinderen 6 challanges, zoals vliegtuigjes vouwen en kijken hoe ver je kan gooien, koekjes bakken, ballonnen prikken en volleyballen met wc rollen. Na een leuke Kahoot quiz in de avond, werd de traditionele bonte avond in gang gezet en stroomde de gezamenlijke app weer vol met super leuke filmpjes en foto’s. De avond werd afgesloten met een kampvuur, wat door het waxinelichtje in hun rugzak mogelijk werd.

Zondagochtend bracht ieder kind een lekker ontbijtje naar zijn of haar moeder en in plaats van de slaapzakken, luchtbedden en inpakken van de tas, kregen de kinderen een opdracht om hun eigen kamer netjes op te ruimen, wat door alle ouders natuurlijk dankbaar werd ontvangen.

Er volgde nog een afsluitende prijsuitreiking via de app, en dit werd natuurlijk een kamp om nooit te vergeten!

Door de inzet van onze fanatieke kampleiding is dit mogelijk gemaakt, bedankt allemaal voor jullie inzet.

 

Related Posts